Futurefun

Ballonvaart voor bedrijven en instellingen

Future Fun Ballooning heeft verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf met betrekking tot ballonvaren. Zo kunt u voor een origineel bedrijfsuitje een ballonvaart maken bij ons of u kunt uw eigen bedrijfsnaam op een luchtballon laten zetten.

 

Ballonvaart maken met uw bedrijf

Als u nu echt een origineel idee wilt voor uw bedrijfsfeest, denk dan eens aan een ballonvaart-arrangement. Future Fun Ballooning biedt een compleet arrangement rondom het ballonvaren voor grote en kleine organisaties. Dat kan een combinatie ballonvaart/diner zijn, maar u kunt het zelfs nog uitgebreider en exclusiever maken als u dat wilt. U zegt het maar! Lees alle informatie over een ballonvaart met uw bedrijf.

 

Uw bedrijfsnaam op een luchtballon

Heeft u er al eens aan gedacht om een luchtballon als reclame-instrument te gebruiken? Future Fun Ballooning kan uw bedrijfs- of merknaam groot op de luchtballon plaatsen, zodat u tijdens elke ballonvaart maximale aandacht krijgt van geboeide toeschouwers. Lees meer over uw eigen reclame op een luchtballon of Airvertising.

 

Mogelijkheden ballonvaren en uw bedrijf?

Wilt u de mogelijkheden van een ballonvaart als bedrijfsuitje bespreken of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van airvertising? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0315 200025 of u kunt ons contactformulier invullen voor meer informatie.