Futurefun

Startlocaties voor  ballonvaarten in Gelderland en de Achterhoek

Future Fun Ballooning vaart voornamelijk in de achterhoek in Gelderland.
Echter beschikken we ook over meerdere ballonvaart startlocaties door heel Nederland.
Daarnaast kunt u ook uw eigen startlocatie van uw ballonvaart bepalen met een groepje vanaf 6, 7 of 8 personen. Bel ons kantoor voor meer informatie want alles in mogelijk!

 

Ballonvaart Gelderland

De achterhoek kenmerkt zich door het prachtige coulissen landschap. Boven de Achterhoek ballonvaren is genieten. Door de kleine (maximaal 8 passagiers) ballonmanden geniet u extra van de rust en natuur van de Achterhoek. Op diverse locaties in de Achterhoek is Future Fun Ballooning de samenwerking aangegaan met Top Horecabedrijven met elk hun eigen identiteit en klasse. 

Zoals Havezathe Carpe Diem in Vethuizen, Seevink Mölle in Winterswijk / Meddo, Erve Kots in Lievelde, Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem, Hotel Bakker in Vorden, De Gouden Karper in Hummelo ,Watersportcentrum De Bijland in Tolkamer en de Luchte in Spankeren.


Geniet van de Achterhoek zowel op de grond als vanuit de lucht. Bekijk hier het overzicht van de ballonvaart startlocaties in Gelderland.

 

Ballonvaarten door heel Nederland

Future Fun Ballooning verzorgt ballonvaarten door heel Nederland. Klik in de onderstaande map op uw regio en bekijk alle startlocaties in Nederland of bekijk het overzicht van alle startlocaties in Nederland.

Uiteraard kunnen wij in groepjes ook bij u thuis opstijgen. Informeer naar de mogelijkheden!