Futurefun

Ballonvaarder worden? Volg de opleiding ballonvaarder bij Future Fun

Future Fun Ballooning is ook bevoegd voor het opleiden van heteluchtballon piloten.
Al heel wat piloten hebben hun ballonvaart ervaring opgedaan bij ons. 
Wij hebben erkende instructeurs en uitstekend opgeleide flight instructors.

 

Ballonvaarder wordt je niet zomaar!

Hier is een flinke theorie-opleiding voor nodig en ook de praktijk liegt er niet om. Maar wie gevoel heeft voor de natuur, zijn hersens op de goede plek heeft zitten en de kosten er voor over heeft is het een prachtig avontuur om aan te gaan.


Een opleiding tot heteluchtballon piloot duurt gemiddeld zo'n 2 jaar. Uiteraard zijn hier uitzonderingen op als iemand veel gevoel heeft of heel veel tijd. De theorie bestaat uit 7 vakken waar landelijk examen voor gedaan wordt. De praktijk bestaat uit minimaal 20 opleidings-ballonvaarten en 40 starts en landingen

in alle jaargetijden. Meestal zijn dit er meer.

Future Fun Ballooning begeleid haar piloten in spé van het begin tot het eind en zorgt dat de eindstreep goed gehaald wordt. Na de opleiding heb je de mogelijkheid om ervaring op te doen bij Future Fun Ballooning.

Na het behalen van je rating kun je evt. ingezet worden voor commerciele vaarten en kun je je ook in laten huren door andere ballonbedrijven.

 

Meer informatie over opleiding ballonvaarder?

Bent u nieuwsgierig naar de opleiding ballonvaarder en wilt u meer informatie? Voor inlichtingen kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer 0315 - 200025 of u kunt gebruik maken van ons contactformulier.