Futurefun

Start uw ballonvaart avontuur bij openluchtmuseum Erve Kots.

 

Hier is de Achterhoekse gastvrijheid verpakt in een authentieke ambiance. In deze oud-Saksische herberg kunt u genieten van een lekkere kop koffie met echte pillewegge, een overheerlijke pannenkoek vers van het fornuis of een gerecht van de uitgebreide menukaart. De gemoedelijke sfeer in combinatie met een uitstekende service garanderen een dag om nooit te vergeten. Er zijn diverse arrangementen mogelijk, bovendien zijn bij Erve Kots Ballonvaart Cadeaubonnen of Flight en Bite bonnen te koop.

 

Openluchtmuseum Erve Kots

Combineer uw ballonvaart met een bezoek aan het openluchtmuseum en zie hoe de Achterhoekse boer vroeger woonde en werkte. In een decor van historische boerderijen, een rosoliemolen, een houtzagerij en een grote collectie oude gebruiksvoorwerpen ziet en voelt u vervlogen tijden opnieuw tot leven komen. Boeren werken met hun dieren, boerinnen spinnen en weven en ook de klompenmaker toont zijn kunsten. Gaat u mee terug in de tijd? Kortom een uitstekende manier om de middag voor uw ballonvaart in te vullen of wat denkt u van een bezoek aan het brouwhoes.

 

Brouwhoes

hier wordt op traditionele wijze bier en pils gebrouwen. Bewonder de ketels, zie hoe het bier gist en sluit af met een glas Bokse Bier. Of Frederik Hendrik, een speciaal pilsener dat vernoemd is naar de prins die op de plek van Erve Kots zijn hoofdkwartier had tijdens de belegering van Grol in 1627. Wel moet u er rekening mee houden met het feit dat u nog een ballonvaart gaat maken. Wij kunnen geen passagiers onder invloed meenemen.

 

Bedrijven en Instellingen

Combineer uw bedrijfsfeest, jaarvergadering of receptie met een ballonvaart. Wij kunnen voor u een prachtig arrangement samenstellen. Wij verzorgen ballonvaarten voor groepen tot wel 150 personen. Wilt u de uitgebreide mogelijkheden met ons bespreken, neem dan met ons contact op.  


Uw gastheer en gastvrouw bij Erve Kots zijn:
Ben en Irma Weenink

 

Het adres van de opstijglocatie:

 

Erve Kots
Eimersweg 4
7137 HG Lievelde
 

 

 

 


Grotere kaart weergeven