Futurefun

Veilig online betalen bij Future Fun Ballooning

Wanneer u een vaart boekt in onze online agenda of een artikel besteld in onze shop, dan worden de betalingen via Target Pay(Target media) afgehandeld. U kunt naast Ideal en in Duitsland Sofort Banking ook betalen met uw Paypal account

 

TargetMedia is al sinds 1996 actief op de markt van online betaaldiensten onder de naam TargetPay.com. Zij fungeert als een intermediair tussen banken en webwinke liers, een zogenaamde Payment Service Provider De Nederlandsche Bank heeft TargetMedia vergunning verleend om op te treden als betaalinstelling. Dit houdt onder meer in dat TargetMedia haar online betaaloplossingen ook in het buitenland kan aanbieden. 


 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw ballonvaart E ticket(s) betalen. U rekent uw ballonvaart ticket(s) aankoop in de vertrouwde internet betaalomgeving af, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Klik hier voor een demo.

Voordelen online ballonvaart aankopen via iDEAL
iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden

  1. iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
  2. iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
  3. Toegang tot internetbankieren van één van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.
  4. Controle en overzicht op de betaling.

Bij betalen met iDEA worden door Future Fun Ballooning geen extra kosten gerekend. Dit in tegenstelling tot betalingen die via Paypal gedaan worden.

Nadat u betaald heeft met iDEAL, ziet u op uw afschrift uw betaling met iDEAL aan Stichting Derdengelden Targetmedia met als toevoeging een bestelnummer en Fun Ballooning bv. Daarnaast ontvangt u direct na uw bestellingen een email met uw vaartgegevens/E-ticket, of een Bevestiging van uw aankoop.
 


 

Deze betalingswijze is voor klanten uit Duitsland bedoeld.


 

PayPal home
Betalen met Paypal is Zeker, Eenvoudig en snel, en dat bovendien geheel gratis