Futurefun

Ballonvaart informatie over ballonvaren met Future Fun Ballooning

Ballonvaren voor particulieren kan zowel in de ochtend (bij zonsopgang) als in de avond ( tegen zonsondergang). Daarnaast beschikken wij over meer dan honderd ballonvaart startlocaties waarvoor een permanente vergunning is afgegeven. Wilt u uw ballonvaart avontuur vanaf uw eigen locatie beginnen? Dit is al mogelijk bij 6 passagiers! Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden. Het hele jaar door kan er gevaren worden, tenminste.. als de weergoden mee willen werken. Mocht dit niet het geval zijn dan kan er gewoon een nieuwe afspraak worden gemaakt. Future Fun Ballooning beschikt over een enthousiast team medewerkers die er gezamelijk voor zorgen dat uw ballonvaart een onvergetelijke gebeurtenis gaat worden.

 

Een ballonvaart in vogelvlucht

U bent natuurlijk benieuwd hoe een ballonvaart in de praktijk gaat. Een ballonvaart begint altijd door een afspraak te maken om wat formaliteiten af te spreken, zoals datum, tijd en plaats. Op de afgesproken datum treffen wij elkaar en volgen een aantal instructies om uw ballonvaart tot een onvergetelijke ervaring te maken. Daarna volgt de unieke ballonvaart met luchtdoop en certificaat. Een ballonvaart neemt ongeveer 3 tot 4 uur in beslag en is dus een ochtend of avondvullend programma. Wilt u een uitgebreide uitleg en weten waar u rekening mee moet houden? U kunt hier het hele ballonvaart programma lezen!

 

Ballonvaart evenementen 2017

In 2017 zullen weer een aantal leuke ballonvaart evenementen georganiseerd worden. Future Fun Ballooning is weer aanwezig bij deze ballonvaart evenementen en u kunt met ons meegaan voor een unieke ervaring.
 

Meer informatie over ballonvaren?

Wilt u persoonlijke informatie over ballonvaren of wilt u de mogelijkheden bespreken voor een ballonvaart. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0315 200025 of u kunt ons contactformulier invullen voor meer informatie.