Futurefun
vk kalender 2014_5foto warsteiner + usgfoto ballonstart 5 ballonnen Gellinghausen 2015foto Crew Mehr 2015 nieuwe kleding

Winter aktie  - Ballonvaart Cadeaubonnen nu met € 10,- korting

Deze winter is de aktie 10,- korting op een ballonvaart. € 10,- korting op een prachtige ballonvaart die gemaakt kan worden wanneer u wilt. 

U betaalt nu dus maar 175,- (i.p.v. 185,-) voor de meest complete ballonvaart die u zich kunt voorstellen in een exclusieve ballonmand met maximaal 8 passagiers. Dat is dus geen massa, maar een exclusieve vaart voor een uitstekende prijs. Uiteraard is de caeaubon ook geldig voor het volgende ballonseizoen. 

HET CADEAU VOOR KERST !!!

Vaar met uw eigen groepje (6, 7 of 8 personen) van uw eigen locatie wanneer u dat wenst.
Vanaf 7 pers. krijg je zelfs nog meer korting (zie shop).

 

Een ballonvaart is natuurlijk ook een prachtig cadeau voor uw collega, grote liefde, familie of vrienden. Of voor een unieke familiereünie, vriendenuitje of u legt uw zakelijke relaties op een topwijze in de watten. 

 

Onze cadeaubonnen zij in tegenstelling tot de meeste ballonvaartbedrijven onbeperkt geldig en degene die de bon krijgt kan de ballonvaart maken wanneer hij/zij wil.

Koop nu uw Cadeaubon met €10,00 korting en betaal slechts 175,- euro voor uw ticket (i.p.v. 185,-) 
De Cadeaubon is geldig voor een ballonvaart voor 1 persoon en u kunt zoveel bonnen bestellen als u wilt.

 

Uw gekochte cadeaubon krijgt u direct in uw mailbox de vorm van een E-ticket. Ook kunt u nu al telefonisch een afspraak maken voor seizoen 2020 of u boekt uw vaart alvast online op www.futurefun.nl/ballonvaart-boeken.
Uiteraard kunt u ook in het voorjaar bellen en dan gelijk een afspraak maken.

 

Bel ons op 0315-200025 voor meer informatie of wanneer u iets speciaals in gedachten heeft. U wilt bijvoorbeeld met een eigen groepje (6 of 8 personen of meer) ballonvaren op uw eigen locatie.  En staat uw voorkeurs startlocatie er niet bij, belt u ons dan voor meer mogelijkheden of stuur een email naar

 

De cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig en overdraagbaar. Mocht u een luxe papieren cadeaubon thuisgestuurd willen krijgen, kunt u dit bij het bestellen aangeven in het opmerkingenveld.

 

Deze aktie is deze winter geldig. De bonnen zijn onbeperkt geldig. 

 

Ticket bestelformulier


 

 

Kadobon

€ 0,00

€ 175,00

Persoonlijke gegevens

* Velden verplicht invullen

Overig